Saturday, 14 September 2013

The best nail polish remover ever?

Здравейте!

Не знам за вас, но аз лично не обръщам особено голямо внимание на лакочистителя, който използвам- просто взимам какъвто има в кварталния магазин и е на сносна цена, като единственото ми изискване е да маха лака за нокти. Да, но наскоро случайно попаднах на един, който определено се откроява от останалите, които съм ползвала до момента.


Става въпрос за "зеления" лакочистител на Lilly, който можете да намерите само в едноименните дрогерии. Той е на маслена основа, има още два вида, мисля, че единият е обикновен, а другият- без ацетон. Харесвам го поради две причини- първо, премахва страшно лесно лака, буквално за секунди, включително и по- трудни за сваляне лакове. И второ, не изсушава изобщо ноктите или кожичките, а напротив, оставя ги като полирани, лъскави и подхранени, което предполагам се дължи на маслата в състава му. С една дума, много съм доволна, дори се заредих с няколко шишенца за Италия :Р Цената му също е супер, под 1 лв е. Определено е най- добрият лакочистител, който съм ползвала до момента, и ви го препоръчвам с две ръце. Толкова го харесвам, че, както виждате, даже му посветих отделен пост. :)

До скоро!

11 comments :

 1. И аз го харесвам ужасно много! Това е моят лакочистител. Само че си купувам големите шишенца.

  ReplyDelete
 2. Подкрепям! Невероятен е! С него определено виждам разлика на фона на всички лакочистители и аз като теб не желая много. Преди взимах безацетонови и ми допадаше един от Пикадили, ноо този го измести. Безацетоновият на Лили не го опитвай, нямат нищо общо с този

  ReplyDelete
 3. Толкова много чета за този лакочистител, че май е време и аз да го пробвам.

  http://beautifulladyfm.blogspot.com/

  ReplyDelete
 4. Любимият ми лакочистител, точно тези дни и аз писах хвалебствия за него :) Откакто си взех първата опаковка някъде миналата година, само веднъж купих различен, и то в допълнение, а не вместо него - оранжевия на Лили, с ацетон, за да имам за бързо обезмасляване на ноктите, когато ще се лакирам веднага.

  ReplyDelete
 5. Ще взема да го потърся и аз, макар че се съмнявам да го открия в моя град.

  ReplyDelete
 6. И аз много го харесвам. Купувам само големите опаковки, че без него не мога!

  ReplyDelete
 7. На мен също ми харесва и особено много ми допада, когато трябва да изчистя изцапано, ако има такова след лакиране непосредствено - остава кожичките в перфектно състояние.

  ReplyDelete
 8. И аз така - само чета за него.
  Мисля, че е време да се сдобия с едно шишенце.

  ReplyDelete
 9. http://mymakeup2013.blogspot.it/2013/09/tagthe-versatile-blogger-award.html

  ReplyDelete
 10. http://mymakeup2013.blogspot.it/2013/09/tagthe-versatile-blogger-award.html

  ReplyDelete
 11. Здравей :) Тагнах те за Versatile Blogger Award, много се радвам ако го направиш! :)
  Поздрави Дили
  http://dillybeauty.blogspot.com/

  ReplyDelete